KIRIKKALE
14°
03:45

Öğleye kalan Süre

Erkeç: “Sakın provokasyonlara kapılmayın!”

Erkeç: “Sakın provokasyonlara kapılmayın!”


Başkan Erkeç, “Bu olayların tüm Türkiye’ye yayılmaması için elimizden gelen tüm mücadeleyi vermeye devam edeceğiz! Sakın provokasyonlara kapılmayın” dedi.


GÜVENLİK GÜÇLERİ MÜDAHALE ETTİ
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası sonrası ortalık karıştı. Kayseri Valiliği ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede krize yol açan vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bununla birlikte siyasilerden de artarda açıklamalar geldi. Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç, Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen olaylarla ilgili sağduyu çağrısında bulundu. Başkan Erkeç, “Bu olayların tüm Türkiye’ye yayılmaması için elimizden gelen tüm mücadeleyi vermeye devam edeceğiz! Sakın provokasyonlara kapılmayın” dedi.

MAALESEF ÜZÜCÜ OLAYLAR YAŞANIYOR
Erkeç, “Biz bugün Kayseri’de ki olaylar yaşanmasın diye mücadele ettik ancak maalesef çok üzücü olaylar yaşanıyor. Bu olayların tüm Türkiye’ye yayılmaması için elimizden gelen tüm mücadeleyi vermeye devam edeceğiz! Sakın provokasyonlara kapılmayın!

İlginizi Çekebilir

Özel Harikalar Diyarı Kreş ve Anaokulu açıldı

İlginizi Çekebilir

Başaran Koleji yeni eğitim dönemine coşkuyla başladı

İlginizi Çekebilir

Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi arttı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41927

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171